Tumlingemusik to hold | Folkekirken på Vesterbro

• This event has already taken place.
Tirsdag d. 21. maj 2019, kl. 09:30

Kl. 09:30: 1-2 årige

Kl. 10:30: 1- 4 årige

- der er efterfølgende plads til at spise den medbragte madpakke i menighedssalen.

Formiddagstumlingeholdene finder sted (næsten) hver tirsdag, dog med enkelte ændringer og ferier – hold derfor øje i kalenderen. Man skal ikke tilmelde sig, men blot møde op. I Tumlingekalenderen kan man se hvornår der er undervisning – og i tilfælde af aflysninger vil det også fremgå der. Det er gratis at deltage. Alle er velkomne.

Tumlingeholdene for de 1-4 årige tager udgangspunkt i børnenes umiddelbare glæde ved at synge og bevæge sig. Vi synger og danser, løber og sanser, og med små instrumenter og rekvisitter er børn og forældre sammen i en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Med sange og salmer, fagter og bevægelser, rim og remser kommer sanserne i spil, og forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire man kan bruge hjemme.

Undervisningen varetages af musikpædagog Majken Back Kirkegaard

Læs mere på www.salmedans.dk