Koret Paradoks giver koncert | Folkekirken på Vesterbro
Lørdag d. 4. maj 2019, Kl. 22:00 til kl. 23:00

Toner om fred og frihed

Om aftenen 4. maj 1945 kunne den danske befolkning høre meddelelsen om, at de tyske tropper i Danmark havde overgivet sig.

Den tyske besættelse af Danmark var slut.

Den aften - og lige siden - har vi i Danmark taget befrielsesaftenen til os for at fejre friheden og fællesskabet. Vi har tændt lys i vinduerne som markering af at besættelsens
mørke var slut. Og vi er mødtes til fællessang, så vi sammen kan give udtryk for det sammenhold, den frihed og det håb som befrielsesaftenen symboliserer.

4. maj 2019 åbner Koret Paradox i samarbejde med Mariakirken/Folkekirken på Vesterbro dørene til en uformel og glædesfyldt aftenstund, hvor vi med stearinlys og korsang vil fejre friheden og fællesskabet.

Det er gratis og åbent for alle, der ønsker at dele aftenen med os, undervejs samler vi ind til Mariatjenestens arbejde.

Der vil være salg af drikkevarer til arrangementet.

Korværker af Whitacre, Pärt, Åsander m.fl.

Koret Paradoks
Mariakirken