Nightingale String Quartet | Folkekirken på Vesterbro
Fredag d. 5. juli 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00

Vi glæder os til at byde velkommen til en unik, klassisk musikoplevelse, når Nightingale String Quartet endnu en gang gæster Mariakirken.

Hvis du ikke har hørt dem tidligere, får du mulighed for at høre en dansk strygekvartet i international klasse.

Selvom medlemmerne er unge som nyudsprungne bøgeblade, har de allerede stor koncerterfaring fra både Danmark og udlandet. Ligesom de har modtaget flere fornemme anerkendelser og priser bl.a. for deres CD udgivelse med komponisten, Rued Langgaards samlede strygekvartetter.

Kom og lyt til en helt særlig koncert, når Nightingale String Quartet fylder Mariakirken med deres klassiske strygerlyd.

Nightingale String Quartet er: Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, som begge spiller violin, Marie Louise Broholt Jensen, bratsch, og Louisa Schwab på cello.

Nightingale String Quartet
Mariakirken