Børnehøjskole | Folkekirken på Vesterbro

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 23. november 2019, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Børnehøjskole er fællesskab, dannelse, sang, leg, læring, sjove aktiviteter og samtaler om eksistens i børnehøjde. Børnehøjskole er for børn i alderen 5-7 år, hvor René, der er præst i Sct. Matthæus Kirke, og flere voksne frivillige i kirken, sørger for sjove aktiviteter og trygge rammer.

Vi snakker om små og store ting, og der bliver også tid til at synge sammen og kigge på alt det spændende i kirkerummet.

Det er gratis at deltage.

Tidspunkt
Børnehøjskole afholdes hen over efteråret og vinteren på en række lørdage og søndage kl. 13-16

Søndag 20. oktober 2019
Lørdag 23. november 2019
Søndag 19. januar 2020
Søndag 23. februar 2020
Lørdag 21. marts 2020

Læs mere om Børnehøjskole i Sct. Matthæus Kirke

Værdigrundlag
Børnehøjskole bygger på højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed på baggrund af et folkekirkeligt ståsted. Højskolen er for alle, uanset hvem man er, og hvad man tror på.

Aktiviteterne foregår i kirkerummet, i konfirmandstuen og på pladsen foran kirken.

Der bliver også tid til at synge sammen og kigge på alt det spændende i kirkerummet.

René Høeg
Sct. Matthæus Kirke