Eksperiment i discipelskab | Folkekirken Vesterbro
×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 10. december 2019, Kl. 18:00 til kl. 21:00

Dette efterår undergår en gruppe et forsøg med og hjælper hinanden til at tage nogle skridt i, hvordan det helt konkret kan se ud at leve som kristne mennesker. Vil du være med?

Ofte har vi en ide om, hvordan vi gerne vil leve vores liv efter Guds vilje. Men alligevel sker der ikke rigtig en forandring i hverdagen. 

Dette efterår er vi en gruppe der vil forsøge at hjælpe hinanden til at tage nogle skridt i, hvordan det helt konkret kan se ud at leve som kristne mennesker. Hvilke udtryk kan det have i vores hverdag, og er der nogle ting der kunne ændres?

Planen er, at vi mødes hver anden uge igennem tre måneder, hvor vi vil læse nogle bibeltekster og lade os udfordre og støtte hinanden i at leve det ud i hverdagen. 

Vi kommer til at fokusere særligt på enkelthed. Enkelthed i indkøb, i tidsforbrug, i vores økonomi og i de ting, vi ejer. 

Vi mødes første gang tirsdag den 3. september kl. 18 i Apostelkirken på Vesterbro, hvor vi vil spise et - enkelt - måltid og sammen sætte en retning for efterårets eksperiment. 

Det er en nødvendighed for deltagelse at man kan være med den første gang. 

Alle er meget velkomne. 

Foto: Aron-Visuals 

Sted Apostelkirken