Bach-gudstjeneste | Folkekirken Vesterbro
Lørdag d. 7. november 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:30

Pga Corona-pandemien er der kun adgang til denne begivenhed med en gyldig billet. Der er sørget for god afstand mellem tilhørerne. De gratis billetter kan købes fra lørdag 31/10 kl. 15 ved at klikke her.

Enghave Barok opfører Kantate 27 "Wer weiß, wie nahe mir mein Ende?", Kantate 37 "Wer da gläubet und getauft wird, der wird selig werden" samt Kantate 186 "Ärgre dich, o Seele, nicht".

Solisterne er Else Torp, sopran, Daniel Carlsson, kontratenor, Mathias Monrad Møller, tenor og Jakob Bloch Jespersen, bas. Som altid er vi i godt selskab med Viggo Julsgaard Jensen, der helt i Bachs ånd knytter en kort prædiken til værkerne.

Pga behovet for 2 meters afstand ved sang, under Corona-pandemien, vil sangere og orkester stå i en alternativ opstilling, som betyder at nogle musikere kommer til at stå med ryggen til nogle tilhørerne.

Begivenheden bliver streamet live - ved køb af billet giver man samtidig samtykke til at man kan komme til at optræde i baggrunden af udsendelsen.

Husk mundbind, som skal bruges til og fra siddepladserne i kirken.

Dørene åbner kl. 14:30 - kom i god tid for at undgå trængsel ved indgang og toiletter.

Bach-gudstjeneste
Enghave Barok & Viggo Julsgaard Jensen