SommerGazz | Folkekirken Vesterbro
Lørdag d. 8. august 2020, Kl. 12:00 til kl. 16:00

Bliver dine børn en smule rastløse, når sommerferien lakker mod enden?

Måske har du netop fundet kuren. Det righoldige SommerGazz-program får kedsomhed til at gå i glemmebogen lørdag 8. august kl. 12-16. Denne dag kan nye relationer opstå mellem børn på Vesterbro.

Over fire timer lørdag eftermiddag lover arrangørerne liv og leg i Apostelgårdens grønne område med gøgl, kæmpe sæbebobler, spejltegning, tattoos og børnedisko. Er du mere til leg og drama, kan du være med til at optræde med bibelske fortællinger i Apostelkirkens kølige kirkerum.

SommerGazz er arrangeret i et tværgående samarbejde mellem Kulturværkstedet Dagmar og Folkekirken Vesterbro. Dagen støttes af Vesterbro Lokaludvalg!

Vi håber, at se dig til det gratis sommerarrangement, der udføres af lokale frivillige og kunstnere.

Tilmelding er kun nødvendig for institutioner og kan ske på mail: kan@vesterbrosogn.dk

Sted Apostelkirken