MIDSOMMER-STILLEVANDRING | Folkekirken Vesterbro

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 23. juni 2020, Kl. 06:00 til kl. 07:00

Rikke Bang Christensen guider en gang om måneden til stillevandring i de tidlige morgentimer. Det er hver første torsdag i måneden - men vi tyvstarter med en særlig MIDSOMMER-STILLEVANDRING tirsdag 23. juni kl. 6-7.

Efter gåturen tænder vi bål på pladsen foran kirken.

Stillevandring
Stillevandring forbindes ofte med gåture i naturen, omgivet af smukke landskaber, og hvor den ydre stilhed er gratis. Til Stillevandring på Vesterbro har vi fokus på den ro, der findes i vores eget stille rum. Vi går en tur på Vesterbro, i stilhed uden at tale sammen, mens vi indtager morgenen og sanser byens puls.

Vi mødes i Sct. Matthæus Kirke
Vi begynder og slutter i Sct. Matthæus Kirke, hvor vi nyder de levende lys i det smukke kirkerum.

Stillevandring er gratis og kræver ikke tilmelding - og alle er velkomne!

Torsdag morgen kl. 6-7
Der er stillevandring 2. juli, 6. august, 3. september, 1. oktober, 5. november og 3. december 2020 og 7. januar og 4. februar 2021

Rikke Bang Christensen
Sted Matthæusgade 31, 1666 København V