Børnehøjskole | Folkekirken Vesterbro
Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Har du en ræv bag øret?
Kender du eventyret om den lille prins og ræven, som fik den lille prins til at forstå betydningen af at knytte sig til andre? Måske tænker du over, hvordan man er en god ven, døden, eller måske har du prøvet at have en hel masse baskende sommerfugle i maven?

Ligesom i eventyret, har Børnehøjskolen også sin helt egen ræv, Foxy Fox, som er god til at skabe bånd og lære os om det, man ikke kan se. Sammen med Foxy Fox og vores præst Barbara går vi på opdagelse i alt det, der undrer os. Og så leger vi sanglege, laver bål, har stilletid på tæpper i kirkerummet og har det i det hele taget sjovt sammen.

Børnehøjskole er for børn 5-7 år
Det er gratis at deltage.
Dine forældre er velkomne til at være med, når vi mødes til intro og fællessang i kirken, og til sidst når vi hygger os rundt om bålet.

Læs mere om Børnehøjskole i Sct. Matthæus Kirke

Tid og sted
Børnehøjskole afholdes i efteråret 2020 og foråret 2021. Det foregår på en række lørdage og søndage kl. 13-16 i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro

Du kan tilmelde dit barn for børnehøjskoledage i efteråret 2020.

Tilmeldingsskema efterår 2020

Kontakt
Vil du høre mere? Så ring eller skriv til præst Barbara Jensen på 29 41 89 35 eller bnje@km.dk eller frivillig Rikke Bang Christensen på 50 74 66 69 eller rikkebangchristensen2507@gmail.com

Børnehøjskole