Babysalmesang kl 11.15 (2-7 måneder, husk tilmelding) | Folkekirken Vesterbro
Tirsdag d. 22. september 2020, kl. 11:15

Små hold med forløb af fire gange
På grund af de særlige omstændigheder i forbindelse med corona-smitte bliver det lidt anderledes, end det plejer. Vi opretter tre små hold fra tirsdag 15/9, hver med et forløb af fire gange. Du skal tilmelde dig og dit barn én gang for alle fire gange.

Babysalmesang i Sct. Matthæus Kirke er pt. kun for børn fra to til syv måneder.

Den fjerde gang vil være en lille gudstjeneste for alle tre hold sammen kl. 11.15.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig fra én uge før første gang. Vær opmærksom på, at linket først kan bruges fra ugen før. Det er fortsat gratis at deltage. Hvis der er ledige pladser, er du velkommen til at springe ind i et forløb undervejs.

Tilmelding til babysalmesang 15/9, 22/9, 29/9 og 6/10 kl. 11.15: https://forms.churchdesk.com/f/2ow56Dz7Bq

Der begynder nye forløb fra 20/10 og 17/11

Babysalmesang på Vesterbro
Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.

Babysalmesangen varetages af Anne-Mette Riis.

Læs mere om babysalmesang på Vesterbro på Salmedans.dk

Anne-Mette Riis